Siem de Jong naar Newcastle United | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Siem de Jong naar Newcastle United

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 1 juli, 2014 | Gepost om 23:35 uur | 1.852 keer bekeken

Siem de Jong staat op het punt om afscheid te nemen van Ajax. De offensief ingestelde speler heeft dinsdag het trainingskamp in Oostenrijk verlaten om zich medisch te laten keuren bij Newcastle United, meldt De Telegraaf.

De Jong had nog een contract voor één jaar in Amsterdam en liet al meerdere malen weten open te staan voor een buitenlandse uitdaging. Dit seizoen verscheen de 25-jarige middenvelder annex aanvaller gewoon op de eerste training van Ajax, maar de samenwerking lijkt zeer snel te eindigen.

Volgens de krant zal Newcastle United de transfer later op de avond of woensdag in de openbaarheid brengen. Op St. James’ Park kan de Ajacied een meerjarige verbintenis ondertekenen. Vorig seizoen eindigde club als tiende in de Engelse Premier League.

De Jong speelde bijna tien jaar voor Ajax. Hij begon als jeugdspeler en brak enkele jaren later door in de hoofdmacht. Daarmee verdiende de international zelfs de aanvoerdersband.

Snel reagerenSecured By miniOrange