Ajax heeft opvolger Vermeer binnen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax heeft opvolger Vermeer binnen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 augustus, 2014 | Gepost om 17:55 uur | 1.031 keer bekeken

Ajax heeft razendsnel ingespeeld op het vertrek van Kenneth Vermeer. Diederik Boer wordt in Amsterdam de opvolger van de nieuwe eerste keeper van Feyenoord.

De landskampioen neemt Boer over van PEC Zwolle, waar hij al zijn hele leven keepte. De 33-jarige sluitpost, die door een ongeluk maar negen vingers heeft, wordt in de komende 24 uur medisch gekeurd en tekent een tweejarig contract in Amsterdam. PEC heeft het vertrek van Boer bevestigd.

Voor Boer gaat daarmee een wens in vervulling. De routinier liet in april al weten dat hij in zijn carrière nog één grote ambitie had. “Het lijkt me mooi bij een topclub tweede keeper te zijn. Ik ben gewoon benieuwd naar dat niveau. Als Ajax, PSV, Feyenoord of Twente aan de deur klopt, wil ik dat eens meemaken”, zei hij toen. PEC Zwolle beraadt zich nog op een mogelijke vervanger.

Snel reagerenSecured By miniOrange