De Boer: Geld nu niet het probleem | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer: Geld nu niet het probleem

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 augustus, 2014 | Gepost om 16:12 uur | 1.694 keer bekeken

Trainer Frank de Boer hoopt dat Ajax er nog voor dinsdag in slaagt een geroutineerde opvolger te vinden voor de naar Manchester United vertrokken Daley Blind. ‘Maar dat zal niet makkelijk worden’, beseft De Boer.

Geld is niet het probleem, zo legde De Boer uit. Het eigen vermogen van Ajax is inmiddels de 100 miljoen euro al gepasseerd. ‘Dus we kunnen wel 10 miljoen of zelfs 30 miljoen euro voor een speler betalen. Dat is geen enkel probleem. Maar een voetballer die zo veel geld kost, die komt niet naar Ajax.’

De Boer: ‘Natuurlijk werken we met schaduwlijstjes. ‘Maar het werkt natuurlijk niet om Mokotjo te kopen als je Blind en Viergever al hebt. Tot donderdagmiddag leek Blind te blijven. Daarna is het snel gegaan. Wie weet kunnen we nog een routinier halen. En anders zullen er andere spelers moeten opstaan. Zo gaat dat al jaren.’

Snel reagerenSecured By miniOrange