Sjaak Swart boos op van Gaal : Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sjaak Swart boos op van Gaal

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 augustus, 2014 | Gepost om 15:54 uur | 2.318 keer bekeken

Sjaak Swart is niet te spreken over de handelswijze van Louis van Gaal. De voormalige Ajax-trainer haalde Daley Blind naar Manchester United, twee dagen voor het verstrijken van de transferdeadline. Dat schoot ‘Mister Ajax’ in het verkeerde keelgat.

Tegenover AT5 haalt Swart hard uit in de richting van Van Gaal. “Ik had toch wel gedacht van Louis, dat als hij zoiets zou doen, dat hij dat veertien dagen voor het sluiten van de transfermarkt had gedaan. Niet op de laatste dag. Want dan ben je geen echte Ajacied geweest, wat er wel altijd over hem wordt gezegd.”

Een overgang van Blind naar Old Trafford hing al enige tijd in de lucht. Het duurde echter lang voordat beide clubs elkaar vonden, nu heeft Ajax niet veel tijd meer om nog versterkingen te halen. Swart: “Maar het is toch vreemd? Als je het twee weken geleden had gedaan, had Ajax er ook aan kunnen werken. Maar dat is Louis, hè.”

Snel reageren