Ajax toonde interesse in Maduro | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax toonde interesse in Maduro

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 september, 2014 | Gepost om 18:52 uur | 1.281 keer bekeken

Hedwiges Maduro onthult woensdag in gesprek met FOX Sports dat Ajax deze zomer naar hem geïnformeerd heeft. De 29-jarige middenvelder van PAOK Saloniki laat weten dat zijn voormalige werkgever interesse toonde.

“Ik hoorde dat ze interesse hadden, maar echt concreet zijn ze niet geworden”, laat Maduro weten aan de tv-zender. “PAOK liet ook meteen weten dat ze me niet graag wilden laten gaan. Ze zien hier een belangrijke speler in mij. De trainer (Angelos Anastasiadis, red.) zei aan het begin van het seizoen zelfs dat hij een team om mij heen wilde bouwen.” Ajax wist zich uiteindelijk te versterken met middenvelder Niki Zimling.

Volgens Maduro was het voor Ajax lastig om na de late verkoop van Daley Blind aan Manchester United een geschikte vervanger te strikken. “Elk team had op dat moment de selectie al op orde. Een uitgaande transfer was moeilijk te vervangen. Het was anders gelopen als Blind eerder was vertrokken. Of ik dan naar Ajax was gegaan? Ik had er zeker serieus over nagedacht en had zeker geluisterd naar hun verhaal, want ik heb een heel goed gevoel bij die club”, aldus Maduro in gesprek met FOX Sports.

Maduro stelt ‘zeker te weten dat hij ooit terugkeert bij Ajax’. In wat voor vorm, laat hij voorlopig in het midden. Maar terugkeren doet hij sowieso. “Als speler, jeugdtrainer of anders desnoods voor een seizoenkaart op de tribune, haha! Ik ben er opgegroeid dus Ajax zal altijd speciaal blijven. De dag dat ik terug ga, komt steeds dichterbij”, aldus Maduro, die Ajax in 2008 verruilde voor het Spaanse Valencia. Via Sevilla kwam de middenvelder uiteindelijk in Griekenland terecht.

Snel reagerenSecured By miniOrange