De Klasse van Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Klasse van Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 oktober, 2014 | Gepost om 12:25 uur | 5.125 keer bekeken

De laatste jaren domineerde Ajax met enorm veel machtsvertoon in de Eredivisie en het zou natuurlijk mooi zijn als deze lijn naar Europa kon worden doorgetrokken. De resultaten zijn helaas uitgebleven op internationaal vlak, en het lijkt erop dat Nederlandse clubs in Europa nooit meer mee kunnen doen om de grootste prijs vanwege het financieel voordeel dat competities zoals Spanje en Engeland hebben.

Om een succesvolle club te zijn heb je één heel belangrijk item nodig, en dat zijn talentvolle spelers. De klasse van Ajax is altijd geweest, en zal altijd blijven, het vinden van jonge talenten die op het hoogste niveau doorbreken. Deze stabiele factor is enorm belangrijk voor de voortzetting van de successen, maar zodra de talenten te goed worden verkiezen ze de salarissen van competities zoals de Bundesliga, Primera Division and de Premier League.

Zelf kun je ook aardig wat financieel voordeel halen door een gokje te wagen op pocketcasino, de plek waar iedere sportliefhebber terecht kan. Je hoeft hier geen prof te zijn om mee te kunnen doen met de besten, je hebt namelijk precies dezelfde kans om te winnen. Zorg er voor dat je je kans grijpt, net zoals alle spelers die ons land jaarlijks verlaten.

Kun je het de spelers kwalijk nemen dat ze het grote geld kiezen? Kun je het ze kwalijk nemen dat ze bij een grote Spaanse club misschien veel minder minuten krijgen? Natuurlijk niet, maar het is wel erg jammer voor voetbalfans in Nederland die graag de beginjaren negentig weer eens zouden herleven. Alhoewel de successen die Jari Litmanen, Edwin van der Sar en Patrick Kluivert bij Ajax behaalden waarschijnlijk nooit zullen worden herhaald is er misschien een generatie jonge spelers die ooit weer het gokje zal wagen door langer in Nederland te blijven.

Als je kijkt naar wie er de laatste jaren vertrokken zijn bij Ajax had het best een competitief team kunnen zijn in de Champions League. Waar deze spelers het gokje dus niet durfden te wagen spelen ze nu verspreid over Europa, een stuk rijker dat wel.

Snel reagerenSecured By miniOrange