Van der Vaart mogelijk naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Van der Vaart mogelijk naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 16 februari, 2015 | Gepost om 22:24 uur | 1.631 keer bekeken

Ajax weet eind maart meer over de kansen om Rafael van der Vaart binnen te halen. De 32-jarige middenvelder gaat dan met zijn huidige club Hamburger SV om de tafel.

Dat meldt de Hamburger Morgenpost maandag. In Duitsland is ook doorgekomen dat Frank de Boer zondag inging op het mogelijk vastleggen van Van der Vaart. De Ajax-trainer ontkent dat er reeds gesprekken gevoerd worden, maar heeft de Oranje-international wel aangemerkt als zeer interessante speler.

Eind maart, tijdens de eerste interlandperiode van dit jaar, gaat Van der Vaart met de directie van HSV zitten. Volgens Hamburger Morgenpost is de kans groot dat besloten wordt om na dit seizoen afscheid te nemen en uit elkaar te gaan. ‘Misschien gaat hij dan wel naar Amsterdam’, schrijft de krant.

Het is de vraag of Van der Vaart zelf zit te wachten op een terugkeer. In december zei hij dit: “Ajax is en blijft mijn club, maar ik ben nog heel ambitieus. Terug naar Nederland zie ik nu niet voor me. Dat is een buikgevoel. Ik doe alles vanuit het buikgevoel.”

Snel reagerenSecured By miniOrange