Ajax nog steeds staande in Europa | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax nog steeds staande in Europa

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 9 maart, 2015 | Gepost om 15:49 uur | 1.076 keer bekeken

12 maart tegen Dnjepr

Het was weer een mooie winst op zondag 1 maart tegen PSV. Het lijkt het zoveelste bewijst dat het team van Frank de Boer net als in de afgelopen seizoenen, pas in de tweede helft van het seizoen goed op gang lijkt te komen. Maar beter laat dan nooit zullen we in dit verband maar zeggen. Het is natuurlijk jammer dat Ajax pas zo laat in het seizoen weer rust vindt, maar laten we wel zijn, het is de enige club die nu nog in Europees verband speelt. Lasse Schöne had trouwens weer een sterke rol in de overwinning op PSV. Op wedstrijd.tips staat een aardig stukje over Ajax en de rol van Schöne.

Oekraïne

12 maart moeten ze dan ook weer aan de bak, in Oekraïne. Of all places. Lekker veilig lijkt ons, maar ja: voetbal is voetbal. En als voetbal oorlog is, dan lijkt het erop dat ze in Oekraïne goed zitten. Ajax staat tegenover Dnjepr, de nummer drie op dit moment in Oekraïne. Winnen behoort zeker tot de mogelijkheden, maar aan de andere kant moeten ze niet onderschat worden. Twee jaar geleden pakte Dnjepr nog de winst af van PSV. De Boer lijkt in elk geval tevreden te zijn, voor zover je dat natuurlijk ooit kunt zijn op dit moment, in de eigen competitie en de Europese.
Maar goed, het is nog geen 12 maart. Dit weekend, 8 maart moet er eerst nog tegen Excelsior gespeeld worden. Zondag 13.30 uur dus. Een mooie gelegenheid om de volgende punten te pakken voor de benodigde stijging in de rangen van de Eredivisie.

Snel reagerenSecured By miniOrange