Kishna in de basis tegen Dnipro | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Kishna in de basis tegen Dnipro

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 maart, 2015 | Gepost om 11:00 uur | 1.399 keer bekeken

Frank de Boer legde Ricardo Kishna onlangs een disciplinaire schorsing op. Daardoor zat de linksbuiten niet bij de wedstrijdselectie voor het duel van Ajax bij sc Heerenveen. Inmiddels is hij weer in genade aangenomen. Tegelijkertijd zijn de pijlen gericht op het aanstaande Europa League-duel. Voor drie Ajacieden was er slecht nieuws.

Kishna en De Boer hadden een meningsverschil inzake de warming-up van de aanvaller tijdens de heenwedstrijd tegen Dnipro Dnipropetrovsk. “Maandag tijdens het gesprek vroeg ik of hij het had begrepen. En hij heeft het begrepen”, liet De Boer optekenen door De Telegraaf. “Hij vond het niet al te slim.”

“De lucht is geklaard. Nogmaals, want dat heb ik daarvoor ook al gezegd, er is geen verschrikkelijke ramp gebeurd. Ricardo weet dat hij te ver is gegaan, maar daarna moet je gewoon weer verder gaan. Dat gaan we doen”, aldus de trainer. Volgens het Algemeen Dagblad keert Kishna terug in de basis bij Ajax.

De oefenmeester kan voor het duel met Dnipro keuzes maken en liet Lucas Andersen, Richairo Zivkovic en Queensy Menig buiten de selectie. “Nicolai Boilesen en Niklas Moisander zijn weer fit en Kolbeinn Sigthórsson maakt weer deel uit van de selectie. Fischer kan hopelijk zaterdag in Jong Ajax bij De Graafschap weer minuten maken”, besloot De Boer.

Snel reagerenSecured By miniOrange