Kishna naar PSV of Feyenoord | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Kishna naar PSV of Feyenoord

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 maart, 2015 | Gepost om 22:43 uur | 1.809 keer bekeken

Mino Raiola lijkt aan te sturen op een breuk tussen Ajax en Ricardo Kishna. De zaakwaarnemer is van mening dat de vleugelspeler zich beter ergens anders verder kan ontwikkelen. Hij noemt daarbij Feyenoord en PSV als geschikte kandidaten.

“Mijn persoonlijke mening is dat Frank de Boer een goede trainer is. Ik diskwalificeer hem niet als ik zeg dat het niet botert met Ricardo. Er is gewoon geen klik. Dan moet je verder kijken”, vertelt de belangenbehartiger in gesprek met het Algemeen Dagblad. Kishna staat tot en met de zomer van 2016 onder contract bij de Amsterdammers.

Een binnenlandse transfer behoort volgens Raiola tot de opties. “Dat hoeft niet per se het buitenland te zijn. Het zou best kunnen dat het voor de ontwikkeling van Ricardo het beste is als hij nog een paar jaar in Nederland blijft. Feyenoord en PSV zouden in dat opzicht ook goed zijn”, gaat Raiola verder. “De klik is er niet. Ajax heeft hem niet nodig, hij heeft Ajax niet nodig.”

Snel reagerenSecured By miniOrange