Nigel de Jong: Te vroeg voor terugkeer Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Nigel de Jong: Te vroeg voor terugkeer Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 maart, 2015 | Gepost om 22:50 uur | 1.642 keer bekeken

Nigel de Jong vindt het te vroeg om volgend seizoen al terug te keren bij Ajax. De middenvelder heeft een aanbod van AC Milan in beraad, maar ziet zichzelf nog niet voor een tweede keer in de Nederlandse competitie spelen.

“In principe nog niet. Voor mij is het nog te vroeg. Meer ik zeg nooit nooit. Ik sluit de deur voor geen enkele club, dus ook niet voor Ajax”, vertelt de international tegenover de NOS. “Het moet wel realistisch zijn en passen in mijn plaatje. Daar kunnen we over discussiëren.”

De ervaren middenvelder wil voorlopig nog op het hoogste niveau actief blijven en daaronder valt niet de Eredivisie. AC Milan heeft als topclub echter ook een pas op de plaats moeten maken. Zo is het financieel en sportief flink achteruit gegaan. Het zijn factoren die De Jong plaats meespelen in zijn beslissing over zijn toekomst. “Dus dat moeten we eerst met elkaar bespreken.”

Snel reagerenSecured By miniOrange