Ook Veltman neemt telefoon niet op | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ook Veltman neemt telefoon niet op

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 maart, 2015 | Gepost om 0:01 uur | 1.082 keer bekeken

Joël Veltman blijft, net als Frank de Boer, sowieso nog een jaar bij Ajax. De verdediger is niet van plan om Amsterdam na dit seizoen te verlaten, laat hij na de 1-3 overwinning op PSV in Eindhoven weten aan FOX Sports.

“Zeker. Ik neem bij geïnteresseerde clubs de telefoon ook niet op”, aldus Veltman, die daarmee verwijst naar een uitspraak van zijn trainer afgelopen vrijdag. De verdediger ligt nog tot de zomer van 2018 vast en vindt dat hij nog lang niet is uitgeleerd in Amsterdam.

De belofte van Veltman is goed nieuws voor Ajax, dat de stijgende lijn te pakken heeft sinds de rentree van de 22-jarige verdediger. In het Europa League-tweeluik tegen Legia Warschau (1-0 en 0-3) en de Eredivisie-topper tegen PSV stond hij in de basis en werd er gewonnen.

“Of het nu door mij komt dat het weer beter gaat, weet ik niet”, reageert Veltman, die fysiek nog wel een stapje moet zetten. “Bij het derde doelpunt lag ik op de grond in plaats van mee te juichen. Dat zegt genoeg. De laatste tien minuten was ik kapot.”

Snel reagerenSecured By miniOrange