Opstellingen Ajax – ADO den Haag | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Opstellingen Ajax – ADO den Haag

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 maart, 2015 | Gepost om 16:18 uur | 1.313 keer bekeken

Ajax-coach Frank de Boer heeft flink de bezem door zijn elftal gehaald, voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van zondagmiddag. Vooral de Amsterdamse voorhoede is op de schop gegaan voor het duel in de ArenA, dat om 16.45 uur afgetrapt wordt.

Kolbeinn Sigthórsson is voor het eerst sinds zijn knieblessure weer eens opgenomen in de basisopstelling van Ajax. De IJslandse spits kwam op 25 januari voor het laatst in actie bij Ajax 1 en maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax. Hij is de vervanger van Arek Milik in de spits.

Daley Sinkgraven en Nicolai Boilesen zijn er niet bij wegens blessures en naast Milik starten ook Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer op de reservebank. Lucas Andersen en Thulani Serero staat wel aan de aftrap. De zeventienjarige Donny van de Beek debuteert in de selectie van Ajax.

Opstellingen
Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Viergever; Klaassen, Serero, Andersen; Schone, Sigthorsson, Kishna.
ADO Den Haag: Hansen; Malone, Zuiverloon, Derijck, Meijers; Eduardo, Kristensen, Alberg, Iakovenko; Van Duinen, Kramer.

Snel reagerenSecured By miniOrange