Zivkovic weer uit selectie gezet | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Zivkovic weer uit selectie gezet

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 maart, 2015 | Gepost om 22:55 uur | 1.987 keer bekeken

Richairo Zivkovic lijkt zich opnieuw flink in de nesten te hebben gewerkt. De Ajax-spits beloofde eerder deze week nog beterschap, maar is bij Oranje Onder 19 opnieuw uit de selectie gezet.

Volgens diverse bronnen heeft bondscoach Aron Winter vanwege ‘disciplinaire redenen’ besloten om Zivkovic buiten de selectie te laten. Dat is zeer opmerkelijk, juist omdat hij van Winter net een tweede kans had gekregen.

“Ik ga laten zien dat de vorige keer een foutje was en bewijzen dat ik niet zo ben”, zei Zivkovic woensdag nog. De achttienjarige Ajacied was bij het Nederlandse jeugdteam in opspraak geraakt vanwege onprofessioneel gedrag. Ook toen volgde verbanning.

Winter uitte vorige week nog flinke kritiek op Zivkovic. “We steken heel veel energie in hem. Maar als er niets mee gedaan wordt, dan houdt het op”, zei de bondscoach, die daarna toch besloot om hem een nieuwe kans te geven. Tevergeefs, zo lijkt het nu.

Oranje speelt donderdag tegen Servië Onder 19, het land waarvoor Zivkovic ook nog had moeten uitkomen.

Snel reagerenSecured By miniOrange