De Boer: Ajax nu compleet | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer: Ajax nu compleet

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 6 mei, 2015 | Gepost om 19:08 uur | 4.895 keer bekeken

Frank de Boer had al wat te kiezen op het middenveld, maar met de komst van Nemanja Gudelj is het helemaal dringen geblazen. De vraag is op welke positie de kersverse Ajax-aankoop zich gaat richten.

Gudelj zegt dat hij in principe overal inzetbaar is en dat onderschrijft De Boer. “Hij heeft bij AZ al op meerdere posities gespeeld. Eigenlijk kan hij op alle drie de posities in het middenveld staan en hij zou eventueel zelfs als tien kunnen fungeren”, vertelt de trainer aan Ajax TV.

“In mijn ogen is hij echter een aanvallende rechter- of linker middenvelder, die een schakelspeler zal zijn. Ik denk dat hij verdedigend zijn mannetje kan staan, maar zeker ook aanvallend. Hij is niet voor niets topscorer bij AZ.”

Marc Overmars is blij met de komst van Gudelj, die voor vijf jaar tekende. “Hij heeft bewezen leiderschapskwaliteiten te bezitten. Daarnaast neemt hij kracht en voetbal mee, daarom denk ik dat we heel veel plezier aan hem gaan beleven”, aldus de technisch directeur, die aangaf dat het middenveld nu ‘zeker compleet’ is.

Snel reagerenSecured By miniOrange