Cillessen nog in belangstelling Man United | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Cillessen nog in belangstelling Man United

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 juni, 2015 | Gepost om 22:24 uur | 23.111 keer bekeken

Jasper Cillessen staat nog steeds in de belangstelling van Manchester United. Althans, als we de Daily Mirror moeten geloven. Het Engelse medium meldt dat de doelman van Ajax bovenaan het lijstje van The Red Devils staat om David de Gea op te volgen.De Gea staat voor een vertrek naar Real Madrid. Louis van Gaal zou keeperstrainer Frans Hoek hebben gevraagd om een lijst op te stellen met eventuele opvolgers van de Spanjaard. Hoek zou Cillessen bovenaan gezet hebben. Een transfersom van twintig miljoen pond doet de ronde. Dat is omgerekend zo’n 27,5 miljoen euro.

Van Gaal werkte bij het Nederlands elftal al samen met Cillessen, die een uitstekend WK keepte. De 26-jarige goalie kwam 66 keer in actie voor Ajax in de Eredivisie. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2018.

Snel reagerenSecured By miniOrange