Van der Hoorn denkt aan vertrek | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Van der Hoorn denkt aan vertrek

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 september, 2015 | Gepost om 15:31 uur | 21.529 keer bekeken

Mike van der Hoorn lijkt voorzichtig rekening te houden met een toekomst buiten Ajax. De verdediger speelt zijn wedstrijdjes vooral bij de beloften van de Amsterdammers en begint dat zat te worden.

“Het is al een tijdje zo, dat is niet leuk, maar je moet blijven vechten en dan hopen dat je er weer in komt”, zegt Van der Hoorn in gesprek met Amsterdam FM. Een vertrek bij Ajax behoort tot de mogelijkheden. “Ik wil nu wel gaan spelen. In de winter gaan we de balans opmaken.”

Dan zal, als zijn huidige situatie niet gaat veranderen, mogelijk worden besloten uit elkaar te gaan. “Misschien gaan we dan wel denken aan een vertrek, een verhuur met een anderhalf jaar doorlopend contract heeft niet veel zin. Je wil gewoon spelen op het hoogste niveau, dat wil iedereen.”

Concreet zijn de vertrekplannen van de Ajax-reserve nog niet. “Welke club het wordt, dat zien we dan wel. Vooralsnog ziet Ajax nog een belangrijke taak voor mij als Joël (Veltman, red.) geblesseerd is of het minder doet”, aldus Van der Hoorn, die in 2013 voor zo’n vier miljoen euro FC Utrecht verruilde voor Ajax.

Snel reagerenSecured By miniOrange