Verrassende opstelling Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Verrassende opstelling Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 september, 2015 | Gepost om 8:34 uur | 23.536 keer bekeken

Arek Milik lijkt zijn basisplek bij Ajax in elk geval voorlopig kwijt te zijn. De verwachting is dat de Pool zijn plek moet afstaan aan Davy Klaassen, die het tegen Celtic in de punt van de aanval mag laten zien. De grootste verrassing is echter nog op het middenveld te vinden.

De verhuizing van Klaassen zat er de afgelopen dagen al aan te komen, maar de basisplaats van Thulani Serero nog niet. De Zuid-Afrikaan is de vermoedelijke vervanger van de geschorste Riechedly Bazoer, meldt De Telegraaf. De Europa League-wedstrijd in eigen huis zou zijn eerste optreden van het seizoen worden. Wel kwam hij één keer in actie voor Jong Ajax, nadat het er afgelopen zomer nog op leek dat hij kon vertrekken.

De plek van Klaassen op het middenveld wordt ingenomen door Viktor Fischer, die als ‘nummer 10′ een tandem moet gaan vormen met de gelegenheidsspits. Frank de Boer was de afgelopen dagen al goed te spreken over dat experiment. “Viktor heeft de drang om goals te maken. We hebben in ons achterhoofd dat Klaassen in de spits en Fischer op ’tien’ een goede combinatie kan zijn. Dat bleek zaterdag tegen Twente wel”, zei de trainer.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Cillessen; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks; Serero, Fischer, Gudelj; El Ghazi, Klaassen, Sinkgraven.

Snel reagerenSecured By miniOrange