De prachtige carrière van Johan Cruijff | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De prachtige carrière van Johan Cruijff

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 24 maart, 2016 | Gepost om 17:22 uur | 25.588 keer bekeken

De voetbalwereld is in rouw gedompeld, vandaag overleed één van de beste voetballers aller tijden, Johan Cruijff. De wereldwijd geroemde voetballer leed aan kanker en hij verloor vandaag de strijd tegen deze vreselijke ziekte. De erfenis die Cruijff achterlaat is groot.

Loopbaan Johan Cruijff

In 1959 kwam een nog jonge Johan de jeugd van AFC Ajax binnenwandelen. Liefst vijf jaar speelde Cruijff in de jeugd bij Ajax voordat hij een profcontract kreeg aangeboden van de Amsterdamse club. Het unieke aan het contract van Cruijff was dat hij het tweede full-time contract in Nederland kreeg. Piet Keizer ging hem voor.

Lees verder…

Snel reagerenSecured By miniOrange