Ajax gaat het zwaar krijgen tegen PAOK | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax gaat het zwaar krijgen tegen PAOK

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 juli, 2016 | Gepost om 12:15 uur | 15.682 keer bekeken

Om mee te mogen doen aan de Play-offs van de Champions League zal Ajax het eerst moeten opnemen tegen PAOK Saloniki in de voorronde. Ajax zal beginnen met een thuiswedstrijd en zal de uitwedstrijd in Griekenland een week later spelen.

We speelden al eerder tegen PAOK in 2010, waarna we met grote moeite en twee gelijkspelen door gingen. Dit was het laatste jaar dat er een Nederlandse ploeg via de voorronden het toernooi heeft bereikt.

De voorbereidingen onder de nieuwe trainer Peter Bosz lopen nog niet heel lekker, de basisploeg heeft nog geen wedstrijd gewonnen. Daarentegen lopen de voorbereidingen bij PAOK sterk, zo hebben de Grieken gewonnen van Twente en Club Brugge, beide wedstrijden met 2-0.

Wanneer je kijkt naar de bookmakers staat Ajax in ieder geval in de thuiswedstrijd als favoriet geboekt. Unibet geeft bijvoorbeeld 1.30 voor Ajax tegenover 9.50 voor PAOK.

De oud-ajacied Hedwiges Maduro heeft ook een enkele tijd bij PAOK gespeeld en geeft aan dat Ajax niet zomaar zal winnen. Zo zei hij het volgende; “Ajax heeft veel talent rondlopen, maar PAOK heeft veel spelers die met hun emotie spelen en er dus vol voor zullen gaan. De Grieken mogen absoluut niet onderschat worden.”

Voormalig Feyenoord-speler Diego Biseswar staat tegenwoordig onder contract bij PAOK, hij vertrouwt in het eigen team maar noemt Ajax toch een lastige ploeg.

Wat denk jij, zal Ajax de Grieken verslaan en vervolgens een plek veroveren in de Champions League? Durf je het nog niet te zeggen en wil je de nieuwe tactiek van Peter Bosz afwachten, dan kun je ook live wedden op Ajax.

Snel reagerenSecured By miniOrange