FIFA19: Wat je moet weten! | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

FIFA19: Wat je moet weten!

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 20 juni, 2018 | Gepost om 8:37 uur | 9.162 keer bekeken

Het WK is om de hoek en daarmee is het natuurlijk ook spannend om te weten of FIFA19 al uitgebracht wordt. En welke features komen erin? Nieuwe competities? Spelopties? We hopen snel op meer informatie in juni en mogelijk zelfs de release van dit geweldige voetbalspel. Het is voor velen vooral belangrijk om te weten wanneer je kunt kijken voor de FIFA19 pre order. Het is minder belangrijk wat er allemaal gaat veranderen. Iedereen weet immers, dat het volop extra’s zal bieden.

De verhaalmodus: The Journey

We kunnen ons eigenlijk niet voorstellen, dat er geen verhaalmodus in de nieuwe FIFA 2019 zal zitten. Het is erg mooi en we zien ook, dat het zeer populair is onder de spelers. Het is mooi ook om te zien hoeveel meer spelers erbij kwamen iedere keer.

De play first trial op EA Access

Vijf dagen voor de release al volop genieten van de volledige versie van FIFA19? Ook dit jaar verwachten we dat EA Sports dit gaat doen. Je kunt met een lidmaatschap de spellen van EA Sports uitproberen en zelfs complete toegang krijgen tot de oudere spellen van hun. Helaas is er geen EA Access abonnement voor PS4.

De afbeeldingen en functies

EA biedt 4K-gaming mogelijkheden met HDR ondersteuning op de pS4 pro en de Xbox One X plus HDR ondersteuning op de PS4 en de Xbox One S. De grafische mogelijkheden zijn dus uitstekend te noemen. FIFA19 deelt hun ervaringen met Battlefield en Madden om het mogelijk te maken iedere update grote grafische sprongen te laten maken.

Er is nog weinig nieuws

Op het moment is er nog weinig nieuws te vertellen over de FIFA19 functies. Het zijn slechts een paar features waar iets over bekend is. De CEO van EA Sports geeft aan dat het, het jaar is van de wereldbeker. De wereldbeker is een evenement wat miljarden mensen weet te boeien. Hiermee doelen ze mogelijk om een eerdere release van FIFA19 ten op zichte van de voorgaande versies? Het is spannend!

Snel reagerenSecured By miniOrange