Ajax wil Vurnon Anita verhuren | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax wil Vurnon Anita verhuren

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 december, 2008 | Gepost om 22:35 uur | 734 keer bekeken

Vurnon Anita heeft toekomst bij Ajax. De technische staf van de Amsterdamse club is uitermate tevreden over de ontwikkeling van de jongeling. Toch hoopt de club Anita de tweede seizoenshelft te kunnen verhuren.

Ajax hoopt dat zich in de winterstop een Eredivisieclub meldt voor de middenvelder. “De technische staf is tevreden over de ontwikkeling van Anita in de eerste seizoenshelft. Nu zou het goed zijn als hij die ontwikkeling wekelijks in de Eredivisie kan laten zien”, aldus technisch directeur Danny Blind in het AD.

Anita speelde tot dusver drie competitieduels voor Ajax. Dit seizoen kwam hij één keer binnen de lijnen.

Snel reagerenSecured By miniOrange