Huntelaar nu al favoriet in Madrid | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Huntelaar nu al favoriet in Madrid

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 december, 2008 | Gepost om 21:27 uur | 951 keer bekeken

Klaas-Jan Huntelaar is direct al populair bij de aanhang van Real Madrid. De van Ajax overgekomen spits moet van de fans ingeschreven worden voor de Champions League.

Na de winterstop mag elke aan de Champions League deelnemende club drie nieuwe spelers aan de Europese selectie toevoegen. Er mag volgens artikel 17.18 echter maar één speler die voor de winterstop al in de UEFA Cup speelde worden toegevoegd.

Real trok deze winter twee spelers aan, Huntelaar en Lassana Diarra. Beiden speelden echter al voor de winter in de UEFA Cup voor respectievelijk Ajax en Portsmouth. Daarom moet de leiding van Real een keuze maken tussen deze twee.

Op de website van sportkrant Marca konden bezoekers stemmen op degene die zij toe zouden voegen aan de CL-selectie. Huntelaar kon rekenen op 79,52 procent van de 113.428 stemmen. Diarra kreeg steun van 20,48 procent van de bezoekers.

Snel reagerenSecured By miniOrange