Huntelaar traint al mee bij Real Madrid | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Huntelaar traint al mee bij Real Madrid

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 december, 2008 | Gepost om 0:11 uur | 633 keer bekeken

Klaas Jan Huntelaar heeft de training alweer hervat. Dit keer was het niet naast de Amsterdam ArenA, maar op de velden van Valdebebas. De Madrileen is nog herstellende van een enkelblessure en deed enkele oefeningen met Carlos Lalin op de training. De international trainde met oude bekende Wesley Sneijder, die ook hersteld van een blessure, die hij opliep in de topper met Barcelona.

Huntelaar heeft inmiddels zijn laatste duel voor Ajax achter de rug. Op 28 december 2008 neemt de oude held van Ajax afscheid van de Ajax-aanhang. Het zal waarschijnlijk na het duel met ADO Den Haag plaatsvinden.

Snel reagerenSecured By miniOrange