Real Madrid zoekt het hoger op | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Real Madrid zoekt het hoger op

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 december, 2008 | Gepost om 13:53 uur | 993 keer bekeken

Real Madrid heeft de hoop om zowel Klaas-Jan Huntelaar als Lassana Diarra voor de resterende fase van de Champions League in te schrijven niet opgegeven. Omdat het verzoek bij de Europese voetbalbond UEFA om een uitzondering te maken niet werd gehonoreerd overweegt de club naar het Internationale sporttribunaal (CAS) te stappen.

Een club mag tot 31 januari slechts één speler inschrijven die al in het UEFA Cup-toernooi actief is geweest. Dat houdt in dat de Madrilenen maar één van de twee aankopen kunnen inzetten in het prestigieuze bekertoernooi: óf Huntelaar óf Diarra. Huntelaar speelde al namens Ajax in de UEFA Cup, Diarra deed dit bij Portsmouth.

Real Madrid interpreteert de regel echter anders en meent dat die is ingesteld om te voorkomen dat spelers in dezelfde competitie van club veranderen. De club overweegt nu naar het internationale sporttribunaal CAS te stappen, zo meldt Marca dinsdag. Real Madrid speelt in de volgende ronde tegen Liverpool uit Engeland.

Snel reagerenSecured By miniOrange