Ramos tevreden over Huntelaar | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ramos tevreden over Huntelaar

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 5 januari, 2009 | Gepost om 10:08 uur | 950 keer bekeken

Juande Ramos was zondag tevreden over het debuut van Klaas-Jan Huntelaar bij Real Madrid, maar ook het spel van nieuwkomer Lassana Diarra kon de goedkeuring van de coach meer dan wegdragen. ‘Lass speelde geweldig en was op het eind vermoeid. Huntelaar heeft de eerste helft heel acceptabel gespeeld en was daarna ook moe.’

Over de keus tussen Diarra en Huntelaar voor de Champions League wilde Ramos zich nog altijd niet uitlaten. Omdat beide spelers eerder dit seizoen al in het UEFA Cup-toernooi speelden voor hun oude clubs, mag Real er maar één inschrijven voor de tweede helft van het kampioenenbal.

Het gaat er niet om wie de beste speler is, het zijn twee totaal verschillende voetballers. De beslissing, en dat is mijn beslissing, hangt ervan af wat de ploeg in de Champions League nodig heeft.’

Snel reagerenSecured By miniOrange