Toby Alderweireld: Ik wacht rustig af | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Toby Alderweireld: Ik wacht rustig af

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 januari, 2009 | Gepost om 17:17 uur | 820 keer bekeken

Vlak voordat Ajax hem naar verwachting een nieuw contract voorlegt, maakte Toby Alderweireld zondag zijn debuut in de hoofdmacht. De 19-jarige verdediger had al aan het grote werk geroken tijdens oefenwedstrijden tegen het Duitse VfB Stuttgart en op het Amsterdam Tournament. In het uitduel tegen NEC (2-4) viel de Belg zondag in de 82ste minuut in voor Miralem Sulejmani.

Alderweireld is nuchter over zijn toekomst in Amsterdam. ‘Ik zie wel wat er gebeurt. Ik moet mijn best doen en het de trainer zo moeilijk mogelijk maken,’ zegt hij tegenover Ajax Life. Over het op handen zijnde openbreken van zijn contract: ‘Volgens mijn zaakwaarnemer is dat de planning. Mijn contract loopt nu tot 2010. Ik wacht rustig af.’

Snel reagerenSecured By miniOrange