UEFA wijst verzoek Madrid af | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

UEFA wijst verzoek Madrid af

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 8 januari, 2009 | Gepost om 23:17 uur | 543 keer bekeken

Real Madrid zal vermoedelijk één dezer dagen naar het internationale sporttribunaal CAS stappen. De Madrileense topclub wil zowel Klaas-Jan Huntelaar als Lassana Diarra kunnen opstellen in de Champions League.

Beide winteraankopen speelden met hun vorige clubs echter al in het UEFA Cup-toernooi, en de regels geven aan dat slechts één speler in januari die al met een andere club in de UEFA Cup heeft gespeeld met zijn nieuwe werkgever in de Champions League mag uitkomen.

Real Madrid hoopte echter op toestemming en diende daarop een verzoek in bij de UEFA, maar dat werd donderdagavond afgewezen ondanks het feit dat de Madrilenen het lange tijd moeten doen zonder de geblesseerden Mahamadou Diarra en Ruud van Nistelrooy. De Koninklijke heeft reeds aangegeven naar het CAS te stappen om alsnog beide spelers in de Champions League te kunnen inzetten.

Snel reagerenSecured By miniOrange