Huntelaar mag meer spelen van Ramos | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Huntelaar mag meer spelen van Ramos

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 16 februari, 2009 | Gepost om 13:35 uur | 727 keer bekeken

Huntelaar heeft meer speeltijd toegekend gekregen bij Real Madrid. Dit heeft hij de Telegraaf gemeld, nadat hij met trainer Juande Ramos een gesprek gehad heeft over het feit dat hij zijn plaats in het Nederlands Elftal kwijt zou zijn zolang hij bij de Spaanse club op de bank zou zitten.

“Daar heb ik met mijn trainer Juande Ramos over gesproken.” meldt de 25-jarige spits. ‘Ik vond dat hij moest weten welk idee er in Nederland leeft. Hij verzekerde me dat ik rond de wedstrijden in de Champions League veel aan spelen toe zou komen. Ik vond het geweldig dat Pepe naar mij kwam toegerend na mij goal, en alle smsjes van de Nederlanders. “Te gek.”

“Ik moet wachten op mijn kansen en die met beide handen grijpen, zoals ik nu ook heb gedaan. Net als tegen Tunesië was ik tevreden over mijn spel. De eerste twee ballen verwerkte ik niet goed, maar daarna ging het heerlijk.”

Snel reagerenSecured By miniOrange