Huntelaar wil al weer weg bij Real | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Huntelaar wil al weer weg bij Real

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 9 februari, 2009 | Gepost om 10:19 uur | 747 keer bekeken

De Spaanse sportkrant AS pakt maandag met een verrassende kop uit. Volgens het medium, dat eerder dit seizoen al uitpakte met de vermeende onvrede binnen Real Madrid over het rendement van Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder, heeft de spits na ruim twee maanden al schoon genoeg van zijn reserverol onder Juande Ramos.

Huntelaar kon na zijn overgang naar het Santiago Bernabéu zijn geluk niet op, maar de oud-Ajacied komt tot dusver amper in de plannen van Ramos voor. De Oranje-international kwam in vijf wedstrijden maar 151 speelminuten in actie, zat zaterdag tegen Racing Santander (1-0 winst) negentig minuten op de bank en is bovendien tot zijn teleurstelling niet ingeschreven voor het tweede deel van de Champions League.

Volgens AS heeft Huntelaar aan zijn directe omgeving laten weten dat hij 67 dagen na zijn presentatie al bij Los Merengues wil vertrekken. “Ik kan niet meer tegen deze situatie. Ik ben niet eens ingeschreven in de Champions League en speel niet of nauwelijks in de competitie. Trainer Ramos heeft geen vertrouwen in mij. Ik wil vertrekken. Ik houd deze situatie niet langer vol.”

Huntelaar liet vorige week op zijn eerste persconferentie weten dat hij nog jaren in het maagdelijke wit hoopte te spelen. “Real Madrid is de grootste en beste club ter wereld en ik zal hard mijn best moeten doen om een basisplaats te bemachtigen.” Wel was hij verrast over het feit dat de club maar één nieuwe speler mocht inschrijven voor het kampioenenbal. “Daar kwam ik eigenlijk pas na mijn transfer naar Real achter.”

Volgens AS heeft Huntelaar reeds zijn zaakwaarnemer Arnold Oosteweld , echte naam Arnold Oosterveer, ingeschakeld om met het bestuur om de tafel te gaan indien de situatie geen verandering ondergaat. In de aanval genieten aanvoerder Raúl, die op het punt staat om een clubrecord te breken, en de Argentijn Gonzalo Higuaín, die met dertien doelpunten clubtopscorer is, de voorkeur van Ramos.

Snel reagerenSecured By miniOrange