Keeper Postma op weg naar Ajax Cape Town | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Keeper Postma op weg naar Ajax Cape Town

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 6 februari, 2009 | Gepost om 11:28 uur | 622 keer bekeken

Stefan Postma  staat voor een bijzondere stap in zijn carrière. De oud-doelman van De Graafschap en ADO Den Haag zoekt het avontuur op in Zuid-Afrika bij Ajax Cape Town. De Utrechter vliegt vrijdag naar Kaapstad en hoopt zich te bewijzen tijdens een oefenduel.

Postma zit sinds begin dit jaar zonder club. De 32-jarige doelman stond de eerste seizoenshelft onder contract bij De Graafschap, maar kon op 1 januari van dit jaar vertrekken. Erg succesvol was het verblijf van Postma bij de Superboeren niet. De keeper kwam slechts twee keer in actie bij de club uit Doetinchem.

Snel reagerenSecured By miniOrange