Suarez bedankt supporters | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez bedankt supporters

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 16 februari, 2009 | Gepost om 10:24 uur | 635 keer bekeken

Ajax-aanvaller Luis Suarez was zondag na afloop van de klassieker tegen Feyenoord te spreken over de steun van de supporters. ‘Zij waren fantastisch. Ik wil ze daarvoor bedanken, want de afgelopen vier wedstrijden hebben wij heel slecht gespeeld,’ zo zei Suarez tegen goal.com. ‘Het geeft ons vertrouwen als ze toch weer achter ons gaan staan.’

De Uruguayaan wilde de fans met zijn voeten bedanken voor de support. ‘Ik had die bal die ik op de lat stifte misschien moeten schieten, maar ik wilde het mooi doen voor het publiek. Het was een mooi moment.’

Suarez is er tevens van overtuigd dat de titelstrijd nog niet gespeeld is. ‘Ajax is nog niet klaar met het kampioenschap. PSV en AZ hebben zaterdag punten laten liggen, nu moeten we naar onszelf kijken. Ik denk dat wij nog kampioen kunnen worden.’

Snel reagerenSecured By miniOrange