Supporters zaterdag weer aanwezig op de training | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Supporters zaterdag weer aanwezig op de training

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 10 februari, 2009 | Gepost om 13:23 uur | 718 keer bekeken

Ajax-supporters hebben te kennen gegeven aanstaande zaterdag weer aanwezig te zijn op de training van de club uit Amsterdam. Deze keer komen de supporters echter met een positievere insteek. Na de gesprekken van vorige week vrijdag en afgelopen maandag willen de supporters zich weer van hun beste kan laten zien.

Zondag wacht voor Ajax de belangrijke ontmoeting met Feyenoord. Na het grote puntenverlies van de laatste vier wedstrijden is het voor Ajax een must om deze wedstrijd te winnen.

De supporters verzamelen zich daarom op zaterdag bij het trainingsveld om de spelers en de trainer een hart onder de riem te steken. Op deze manier willen zij laten zien dat zij nog altijd achter de club staan, ook in tijden waarin het resultaat achterblijft.

Snel reagerenSecured By miniOrange