Enoh valt af, Bodul terug in de selectie | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Enoh valt af, Bodul terug in de selectie

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 14 maart, 2009 | Gepost om 18:50 uur | 808 keer bekeken

Ajax speelt zondagmiddag vanaf 14.30 uur in de Amsterdam ArenA tegen De Graafschap. Dat gebeurt zonder onder andere Rasmus Lindgren en Eyong Enoh. Rob Wielaert en Darko Bodul zijn in tegenstelling tot de vorige wedstrijd wel opgeroepen.

Elke week moet trainer Marco van Basten wel puzzelen met zijn team. Tegen De Graafschap heeft hij Rob Wielaert weer tot zijn beschikking, die Europees niet voor Ajax mag uitkomen. In tegenstelling tot de wedstrijdselectie van donderdag voor het duel tegen Olympique Marseille moet Van Basten het doen zonder de geblesseerde Rasmus Lindgren, Eyong Enoh en de geschorste Gregory van der Wiel, die behalve zondag ook woensdag vanaf de tribune moet toekijken.
De volledige wedstrijdselectie is als volgt:

Maarten Stekelenburg
Bruno Silva
Oleguer
Thomas Vermaelen
Urby Emanuelson
Miralem Sulejmani
Ismaïl Aissati
Kenneth Vermeer
Luis Suarez
Rob Wielaert
Dario Cvitanich
Leonardo
Jeffrey Sarpong
Vurnon Anita
Robbert Schilder
Toby Alerweireld
Daley Blind
Darko Bodul

Snel reagerenSecured By miniOrange