Ook Oleguer blij met Frank de Boer | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ook Oleguer blij met Frank de Boer

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 maart, 2009 | Gepost om 22:58 uur | 1.046 keer bekeken

Oleguer Presas is erg content met de aanwezigheid van Frank de Boer bij Ajax. De mandekker zegt erg veel te kunnen leren van de oud-international, die hoofdcoach Marco van Basten regelmatig assisteert.

“Dat heeft echter niks te maken met het feit dat Frank Spaans spreekt”, zo haast Oleguer duidelijk te maken in de nieuwe Sportweek. Ik vind dat hij een uitstekende visie op het spelletje heeft, hij kan ons veel leren.”

De laatste weken heeft Oleguer zijn plaats in het elftal van Ajax teruggewonnen. “Ik ben tevreden met mijn spel en met de prestatie van het team als geheel. We zetten stappen vooruit, de wisselvalligheid gaat er steeds meer uit bij ons.”

Ajax haalde in januari met Robbie Wielaert nog een belangrijke concurrent voor de positie van Oleguer, maar dat deerde hem niet. “Dat Ajax hem heeft gehaald, is alleen maar goed. We hebben een brede selectie nodig waarin veel concurrentie is. Ik ben niet bang om de strijd aan te gaan.”

Snel reagerenSecured By miniOrange