Cruijff wil toch de helpende hand bieden | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Cruijff wil toch de helpende hand bieden

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 juni, 2009 | Gepost om 18:20 uur | 880 keer bekeken

Johan Cruijff lijkt toch weer bereid wat te gaan doen voor Ajax als ze hem vragen, mits hij wel voldoende steun krijgt voor een eventueel plan binnen de organisatie. Tegenover BNR Nieuwsradio gaf hij dat in een reactie aan. Eerder zei hij dat hij de organisatie nog steeds heel zwak vond.

“Hij wil graag de helpende hand bieden, “maar dan moeten ze wel contact met me opnemen en moeten mensen de bereidheid hebben mijn idee uit te werken”, aldus Cruijff dinsdagmiddag tegenover de radiozender. “Zonder die bereidheid is ieder plan gedoemd te mislukken. En 1 van de dingen die ik doe, is niet mislukken”, zegt Cruijff.

Hij kon niet beoordelen of Jol een goede trainer is voor Ajax. Hij heeft niet het idee dat Ajax nu de goede weg is ingeslagen. “Ik weet het niet.Ik Denk het eerlijk gezegd niet, want er zijn veel meer dingen dan alleen maar een trainer aanstellen natuurlijk”.

Cruijff kreeg vorig jaar geen groen licht van Marco van Basten en besloot daarom om zich terug te trekken.

Bron BNR

Snel reagerenSecured By miniOrange