Oleguer licht geblesseerd | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Oleguer licht geblesseerd

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 8 juli, 2009 | Gepost om 15:39 uur | 738 keer bekeken

Ajax-verdediger Oleguer heeft de woensdagtraining van de Amsterdammers niet voltooid. De Spanjaard ging uit voorzorg eerder naar de kant, zo meldt de officiële website van Ajax. Ernstig is de kwetsuur niet.

“Geen problemen. Dit is vrij normaal voor de tijd van het seizoen”, geeft Oleguer na afloop van de oefensessie te kennen. “Ik voelde even een pijntje tijdens die laatste oefening en we nemen geen risico. Maar het komt goed.”

De verdediger is tevreden over het verloop van het trainingskamp van de Amsterdammers in De Lutte. “We doen hier goed werk. Er wordt ons een heel compleet programma aangeboden. We trainen op fysiek, op tactiek en op techniek. Ook is het goed om bij elkaar te zijn, voor het teamgevoel.”

Snel reagerenSecured By miniOrange