Verhoeven gunt collega”s blessurevrij seizoen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Verhoeven gunt collega”s blessurevrij seizoen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 september, 2009 | Gepost om 14:54 uur | 602 keer bekeken

De transfer van Jeroen Verhoeven van FC Volendam naar Ajax was opmerkelijk. Al snel viel hij uit met een handbreuk, maar afgelopen maandag maakte de keeper zijn eerste minuten in het Ajax-tenue. “Het was heerlijk om weer op het veld te staan”, aldus een gelukkige Verhoeven tegenover highlow.nl.

In de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong FC Groningen speelde Jeroen Verhoeven zijn eerste officiële wedstrijd voor de Amsterdammers. Hij maakte op doel een betrouwbare indruk en keepte een foutloze wedstrijd. “Het voelde lekker om weer op het veld te staan en als je dan wint en de nul houdt dan is je debuut helemaal perfect”, vertelt de doelman die inmiddels aardig gewend is in Amsterdam.

Lees verder op Highlow

Snel reagerenSecured By miniOrange