Foppe de Haan kandidaat Ajax Cape Town | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Foppe de Haan kandidaat Ajax Cape Town

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 14 oktober, 2009 | Gepost om 9:30 uur | 873 keer bekeken

Foppe de Haan is een voorname kandidaat om bij Ajax Cape Town de opvolger te worden van Mushin Ertugal, die de Zuid-Afrikaanse satellietclub van Ajax verruilt voor het Turkse Sivasspor.

De oud-trainer van SC Heerenveen en bondscoach van Jong Oranje bracht volgens Afrikaanse media al een bezoek aan Kaapstad en heeft een aanbieding van de club in beraad. De Haan staat in principe positief tegenover een buitenlands avontuur, maar twijfelt, omdat hij eerder aangaf te stoppen als trainer.

Op het verlanglijstje van Cape Town prijken naast de Fries onder meer ook de namen van Hans Westerhof en Jan Olde Riekerink. Westerhof is sinds zijn ontslag bij Vitesse clubloos en Olde Riekerink is momenteel hoofd opleidingen bij Ajax in Amsterdam. Cape Town hoopt de nieuwe man vandaag bekend te maken.

Telegraaf

Snel reagerenSecured By miniOrange