Aanstelling Vink verbaast Jol | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Aanstelling Vink verbaast Jol

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 4 november, 2009 | Gepost om 10:22 uur | 1.105 keer bekeken

De aanstelling van scheidsrechter Pieter Vink voor de topper FC Twente-Ajax van zondag roept vraagtekens op in Amsterdam. “Dit verbaast me echt na PSV-Ajax. Maar laat ik er niet te veel over zeggen”, aldus Ajax-trainer Martin Jol.

De coach doelt op de enige verliespartij van Ajax dit seizoen op 16 augustus in Eindhoven (4-3), waarbij Vink de hoofdrol opeiste. De leidsman verzuimde in de ogen van de Ajacieden twee penalty’s te geven aan Luis Suarez en keurde de winnende treffer van Otman Bakkal ondanks een duw in de rug tegen Ajacied Rob Wielaert goed.

“Vink en Ajax schijnt een ongelukkige combinatie te zijn”, aldus Jol. “Volgens de mensen hier mocht hij vorig seizoen zelfs een aantal maanden geen duels van Ajax fluiten. Ik hoop dat hij zondag scherp is.”

Telegraaf

Snel reagerenSecured By miniOrange