Ajax geeft Feyenoord gratis spits | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax geeft Feyenoord gratis spits

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 november, 2009 | Gepost om 16:01 uur | 1.494 keer bekeken

De roep van Feyenoords technisch directeur Leo Beenhakker om een gratis spits is niet aan dovemansoren gericht gebleken. De Supporters Vereniging van Ajax heeft zijn leden opgeroepen gratis dagbladen Spits naar Rotterdam te sturen.

Het is nog niet bekend hoeveel van de 85.000 leden van de fanclub gehoor hebben gegeven aan de omroep, maar Beenhakker zal ongetwijfeld meerdere kranten hebben ontvangen. De directeur van de Rotterdammers was in het verleden nog werkzaam bij Ajax.

Beenhakker liet vorige week in gesprek met De Telegraaf weten op zoek te zijn naar een nieuwe spits, zonder eigenlijk geld te hebben. Toch hoopt Feyenoord zich in januari door creatief te handelen te kunnen versterken met een nieuwe aanvalsleider.

Snel reagerenSecured By miniOrange