Ajax volgt Nacer Chadli | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax volgt Nacer Chadli

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 6 november, 2009 | Gepost om 11:41 uur | 2.248 keer bekeken

Nacer Chadli staat in de belangstelling van verschillende Eredivisie-clubs. AGOVV-trainer John van den Brom onhult op de website van de Jupiler League dat ook Ajax en AZ de jonge aanvaller in het vizier hebben.

Chadli ontwikkelt zich dit seizoen uitstekend en dat is ook de clubs die op een niveau hoger acteren niet ontgaan. “Je kunt er rustig de namen Ajax, FC Groningen en AZ aan toevoegen. Zo zijn er nog een paar clubs die hem nadrukkelijk in de gaten houden”, aldus Van der Brom.

Concreet werd de belangstelling nog niet. “Zo lang niets concreet wordt, kunnen we alleen afwachten en met hem praten over het beste moment om te vertrekken. Is dat al in de winterstop of pas in de zomer? Zoals Ajax Luis Suarez moet laten gaan, zo geldt dat voor ons in zijn geval. Door die grote belangstelling zijn wij gelukkig wel in de situatie om de prijs te bepalen. Die wordt dus interessant.”

In Apeldoorn is de twintigjarige Chadli momenteel bezig aan zijn derde seizoen. Tot op heden kwam hij reeds tot negen doelpunten. Chadli heeft bij AGOVV nog een contract dat hem tot 2011 aan de club verbindt.

Snel reagerenSecured By miniOrange