Emanuelson: Ik ben erg tevreden | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Emanuelson: Ik ben erg tevreden

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 6 november, 2009 | Gepost om 11:49 uur | 740 keer bekeken

Urby Emanuelson hoopt dat Ajax het spelniveau van de wedstrijd tegen Dinamo Zagreb (0-2 winst) vast kan houden. De Amsterdammers wonnen donderdagavond van negen Kroaten en maken daardoor een goede kans op de knockout-fase.

“Het was een goede vertoning”, zegt Emanuelson op de website van de UEFA. “Ik ben erg tevreden met hoe we de wedstrijd controleerden en hoop dat we dit vast kunnen houden.” Ajax kwam op voorsprong via Marko Pantelic, waarna Demy de Zeeuw de tweede goal scoorde. Tussendoor zag Leandro Cufré rood. In de slotfase moest ook Adrian Calello met tweemaal geel van het veld.

“Ik ben erg blij dat ik het eerste doelpunt maakte”, reageert Pantelic. “Oké, die rode kaarten hebben ons geholpen, maar we speelden beter en de zege was verdiend. We zijn blij met de acht punten die we nu hebben.”

Dinamo’s verdediger Robert Kovac gaf na afloop toe dat het beste team had gewonnen. “De felicitaties aan Ajax, ze verdienden te winnen”, sprak de voormalig Kroatisch international. “Het was het meest complete optreden van een team hier in Zagreb.”

Snel reagerenSecured By miniOrange