Manchester City wil van der Wiel | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Manchester City wil van der Wiel

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 november, 2009 | Gepost om 22:53 uur | 1.342 keer bekeken

Gregory van der Wiel kan mogelijk bezig zijn aan zijn laatste weken bij Ajax. Volgens analist Johan Derksen, in het praatprogramma Voetbal International, staat de rechtsback in de belangstelling van Manchester City.

De steenrijke club in Engeland presteert volgens Derksen nog niet naar behoren en ziet in Van der Wiel de nieuwe rechtsback voor de club. De Ajacied doet het de laatste weken naar behoren en ook in het Nederlands elftal kan de verdediger goed meekomen met het hoge niveau tot dusver.

City staat de laatste paar weken onder druk na een aantal keer gelijk te hebben gespeeld. Zo zouden The Citizens Micah Richards van de loonlijst willen hebben en bij Ajax gaan informeren over de vraagprijs van Van der Wiel. De international staat nog drie jaar onder contract bij de Amsterdammers, waardoor de hoofdprijs kan worden gevraagd.

Vi/Ajaxshowtime

Snel reagerenSecured By miniOrange