Ajax overwinterd in Portugal | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax overwinterd in Portugal

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 december, 2009 | Gepost om 9:44 uur | 940 keer bekeken

Ajax gaat hoogstwaarschijnlijk op trainingskamp naar Portugal, weet het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers zagen hun trip naar Zuid-Afrika afketsen, doordat er medio januari alweer inhaalwedstrijden op het programma staan.

Tijdens het verblijf van 9 tot en met 17 januari zou het tienjarige jubileum van Ajax Cape Town centraal staan. Op de dag dat Ajax terug zou keren uit Zuid-Afrika speelt Ajax nu echter de afgelaste competitiewedstrijd tegen NAC Breda.

De Amsterdammers moesten daardoor noodgedwongen op zoek naar een andere optie. Gekozen is voor Portugal, waar de club vorig jaar ook al overwinterde. Onduidelijk is nog of de ploeg van trainer Martin Jol oefenwedstrijden op het programma heeft staan.

Snel reagerenSecured By miniOrange