Bruno Silva op huurbasis naar Internacional | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Bruno Silva op huurbasis naar Internacional

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 23 december, 2009 | Gepost om 21:48 uur | 889 keer bekeken

Bruno Silva wordt voor een jaar verhuurd aan Sport Club Internacional, uit de Braziliaanse stad Porto Alegre. De overgang van de verdediger is vandaag afgerond. De verdediger staat nog tot en met 30 juni 2012 onder contract bij Ajax.

,,Internacional is een topclub, die tweede is geworden in de Braziliaanse competitie”, vertelt Bruno Silva. ,,Ik wil met Uruguay het WK in Zuid-Afrika halen. Dat is mijn grote doel. Natuurlijk weet ik niet of ik het met speeltijd bij Internacional ga redden, maar nu heb ik er in elk geval wel alles aan gedaan. Ik ga de lol en de humor in de Ajax-kleedkamer natuurlijk wel missen. Ook Luis zal ik natuurlijk missen. Maar vanuit Brazilië blijf ik Ajax komend jaar zeker volgen.”

Silva, geboren op 29 maart 1980, kwam in de winterstop van het seizoen 2007 – 2008 van FC Groningen naar Ajax. Hij maakte zijn debuut in de competitiewedstrijd Vitesse – Ajax op 27 januari 2008 (2-2). De international van Uruguay speelde tot nu toe 31 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.

Snel reageren



Secured By miniOrange