Emanuelson gevolgd door Napoli en Sevilla | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Emanuelson gevolgd door Napoli en Sevilla

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 21 december, 2009 | Gepost om 14:30 uur | 1.230 keer bekeken

Voor Urby Emanuelson lonkt het buitenland. De Ajacied liet onlangs nog weten dat hij zijn contract mogelijk gaat verlengen in Amsterdam. Vanuit het buitenland lijkt de belangstelling nu op gang te komen, zo meent Diario de Sevilla.

Het medium laat weten dat Sevilla belangstelling heeft. Ook vanuit de Serie A is er een club die interesse heeft namelijk Napoli. De Italianen willen in eerste instantie Andrea Dossena van Liverpool overnemen. Slaagt die transfer niet dan is Emanuelson een optie.

Snel reagerenSecured By miniOrange