Heerenveen polst Rob Wielaert | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Heerenveen polst Rob Wielaert

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 december, 2009 | Gepost om 11:14 uur | 1.021 keer bekeken

Heerenveen onderneemt een poging om Rob Wielaert (30) over te nemen van Ajax. Yme Kuiper, directeur van de Friezen, polste de verdediger. “Hij informeerde of Rob interesse heeft of niet”, zegt zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma. “Het antwoord was ‘ja’, want Rob vindt Heerenveen een leuke, goede club.”

Ploegsma verwees Kuiper – net als eerder NEC – door naar Ajax. “Het is nu aan de club om te kijken hoe Ajax erin staat en wat de mogelijkheden zijn: verhuur of verkoop.”

De kans dat Ajax instemt met het vertrek van de oud-speler van onder meer NEC en Twente, lijkt groot. Wielaert werd vorige winterstop voor ruim 3,5 miljoen euro overgenomen van FC Twente, komt onder Martin Jol niet aan spelen toe en maakt zelfs geen deel meer uit van de wedstrijdselectie. In totaal speelde hij 19 competitieduels voor Ajax. Zijn contract loopt tot de zomer van 2011.

Telegraaf

Snel reagerenSecured By miniOrange