Jol: Hamburger SV is sterker dan PSV | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Hamburger SV is sterker dan PSV

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 december, 2009 | Gepost om 16:34 uur | 1.234 keer bekeken

Martin Jol verruilde in mei Hamburger SV voor Ajax. Ondanks zijn vertrek maakt de Duitse club dit seizoen indruk in de Bundesliga en in Europa. De oefenmeester denkt dan ook dat zijn vorige werkgever sterker is dan PSV.

In februari treft HSV de Eindhovenaren in de Europa League. “De kansenverhouding is 60-40 in het voordeel van HSV”, denkt Jol. “HSV is sterker, omdat de aanval sneller is en de ervaren verdediging van PSV kan overlopen. Bovendien is het een voordeel dat het eerste duel in Hamburg is. PSV moet in Eindhoven waarschijnlijk het spel maken, dat ligt ze niet echt.”

De Ajax-coach volgt zijn vorige werkgever nauwlettend. “Ik ben zeer onder de indruk van de prestaties. Met de nieuwkomers Zé Roberto en Eljero Elia heeft HSV twee echte wapens aangetrokken. Zé is de spelmaker, een geniale man. En Eljero is met zijn techniek en snelheid normaal gesproken niet te stoppen.”

Jol verwacht dan ook veel van HSV in de tweede seizoenshelft. “Als er nog een aantal sterren terugkeren, zal HSV de Champions League halen. Bovendien is het bereiken van de halve finale van de Europa League een doelstelling die haalbaar is.”

1 reactie op “Jol: Hamburger SV is sterker dan PSV”

 • Rusty James op 8th januari, 2010 9:27 am

  wat een gelul zeg..

  Als je daadwerkelijk bij een club hebt gewerkt weet je hun sterkte en zwakheden..
  Tot op heden heeft Jol nooit bij PSV gewerkt; dus hij lult in de ruimte ..en moet hij gewoon zn grote mond
  houden, en zorgen dat Ajax goed presteerd..!
  Pantelic heeft het goed begrepen; eerst presteren, en dan n grote mond opzetten..en zn 1e zorg is ajax,geen psv of hsv..

 • Snel reageren  Secured By miniOrange