de Zeeuw verwacht lastige klassieker | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

de Zeeuw verwacht lastige klassieker

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 januari, 2010 | Gepost om 17:09 uur | 6.533 keer bekeken

Ajax gaat zondag op bezoek bij Feyenoord. Middenvelder Demy de Zeeuw verwacht een lastige klassieker. “Ik denk dat het een heksenketel wordt en daar moeten we ons tegen wapenen.”

“Het wordt heel moeilijk”, geeft de Ajacied aan op de clubsite. “De komende week wordt heel belangrijk. Als je zoveel wedstrijden achter elkaar speelt verkeer je in een bepaald ritme. Als we alles winnen doen we weer goed mee. We kunnen geen punten meer verliezen.”

Dat Ajax woensdag in de beker tegen NEC (3-2 winst) een verlenging nodig had, is voor de Amsterdammers vervelend in de aanloop naar het duel met de rivaal. “Het kostte ons heel veel kracht, want we kwamen ook nog eens op achterstand in de extra tijd.”

Eerder dit seizoen haalde Ajax in eigen huis met 5-1 uit tegen Feyenoord. De Zeeuw maakte toen twee treffers. “Ik hoop dat het weer zo gaat, maar ik denk niet dat het gemakkelijk wordt. Het is een wedstrijd die altijd in het heetst van de strijd is.”

Snel reagerenSecured By miniOrange